IN MEMORIAM


HESSU 14.4.2004 - 16.4.2011

Maailman paras ja rakkain Herra Hoo lähti telmimään aurinkoisena lauantaisena kevätpäivänä Loltsun ja Empun seuraan.

Hessulla todettiin joulukuussa 2010 alkava DCM ja nyt viimeisinä päivinä tauti eteni niin pitkälle, että oli aika päästää pikkumies uneen. Suuri sydän ei enää jaksanut vaikka viimeiseen asti Hessu oli oma ihana ja kaikkia hellästi rakastava Hoponen.

LOLITA 23.4.2004 - 20.2.2010

Rakas, aina iloinen ja herttainen Lolita nukkui ikiuneen aivan liian varhain. Vielä samana aamupäivänä Loltsu leikki uudella lelullaan, juoksenteli onnellisena Hopon kanssa lumisessa metsässä ja oli oma ihana itsensä. Iltapäivällä sillä ilmeni äkillisesti vakavia tasapainohäiriöitä ja se menetti niiden seurauksena liikuntakykynsä. Tämä ja todetut muut oireet viittasivat vakavaan toimintahäiriöön päänalueella (syy ei selvinnyt edes tutkimuksissa) ja kultaisen Lolitan piti antaa nukkua pois.


EMPPU 17.12.1994 - 19.7.2008

Emppu (a.k.a Elmeri / Elmo-Kelmi) oli syntyjään aito pyhärantalaiskolli, joka jo aivan pentuna harrasti puussa kiipeilyä (kohteena iso jukkapalmu: lopputulos kaatunut palmu ja vähän aikaa kipeä tassu ja klenkkaava kisu ;). Emppu oli suhteellisen innokas juttelemaan ja asennettakin löytyi, joten usein erinäiset omituiset äännähdykset kuulostivat kovasti komentelulta... Ja äänivalikoimaahan riitti loppuun asti!